Laddar, vänta lite...
Anmälan till SweCats nyhetsbrev

Här kan du anmäla dig till vårat nyhetsbrev som kommer ut mellan en och två gånger per månad. Du får tillgång till specialerbjudanden och får information om nya produkter först.

Förnamn:
E-post:
Kod:
Ange kod:
Format:
     
Facebook
Sveriges äldsta kattbutik på webben!
Vi levererar till:  Sverige Norge Danmark Danmark Europiska Unionen
Inga varor   

Om oss

Swecat.com ägs och drivs av företaget Supercat Sweden AB.
Organisationsnummer 556800-1902.
Adress: Formvägen 10B, 90621 Umeå


Historik
Vi har funnits på nätet sedan 2003 och det gör oss till Sveriges äldsta webbutik för djurs behov.

Vi har inte något brett sortiment av dussinvaror för djur, utan i stället satsar vi på att försöka erbjuda lite mer ovanliga, speciellt utvalda saker som inte finns överallt. Hos oss hittar du inte mängder av billiga transportburar, bäddar, kattlådor eller klösträd. Varför skulle du göra det när du kan köpa sådana i varje djurbutik? I stället finns noga utvalda produkter av hög kvalité inom varje kategori.

Vi säljer produkter både för katt och hund, men det är kattprodukterna vi inriktat oss mest på. Jag som driver SweCat är mångårig kattuppfödare, flitig utställare, och har flera "produktprovare" hemma. De testar alla våra varor för katter och om alla dessa ratar en vara tas den inte in i sortimentet! Det gör att vi kan garantera att våra produkter uppskattas av de flesta katter.


Trygg e-handelscertifierad
S
weCat är även en godkänd och certifierad webbutik av Trygg e-handel. Trygg e-handel drivs av Svensk distanshandel och är till för att hjälpa konsumenterna att hitta trygga e-handelssajter där man ska kunna handla utan att känna oro. Bland annat innebär certifieringen att företaget granskats och godkänts med avseende på finansiell stabilitet och säkra betallösningar.

trygg e-handelsymbol

Du kan här läsa mer om kraven som ställs för att du ska uppnå certifieringen trygg e-handel här.
 

 

Zoorf ansluten
Swecat är anslutna till zoobranschens riksförbund. Det primära målet enligt ZOORF:s stadgar är att, verka för och stärka hemdjurshållningen i Sverige. Stadgarna poängterar även att medlem är skyldig, att följa de etiska, legala och yrkesmässiga krav, som ställs på branschen från myndigheter och allmänhet. Ett annat viktigt mål är att verka för en seriös och kvalitativ zoofackhandel.
Läs mer om Zoorf här


Miljöarbete
SweCat värnar om miljön och är REPA anslutna för att följa förpackningsförordningen.
Läs mer om vårt miljöarbete

 

 

Om Swecat

Swecat.com ägs och drivs av
företaget Supercat Sweden AB.
Org.nummer 556800-1902.

Adress:
Formvägen 10B
90621 Umeå

Betalsätt
Zoorf Zeromission
Copyright © SweCat och Supercat Sweden AB - 
E-handelslösning Shop4Sale från Kodmyran AB